O fotografie făcută într-un sat din Braşov, printre câştigătoarele National Geographic Traveler Photo Contest - GALERIE FOTO

Postat la 06 august 2015 4666 afişări

În competiţie au fost înscrise peste 17.000 de imagini, fiind desemnaţi trei mari câştigători, în timp ce alte şapte fotografii (între care şi a românului Eduard Guţescu) au primit menţiuni speciale.

Competiţia este împărţită în patru categorii: Portrete de călătorie, Peisaje, simţul locului şi momente spontane.

GALERIA FOTO

Marele premiu a fost câştigat de "Whale Whisperers", o imagine realizată de Anuar Patjane din Mexic. Pe locul al doilea s-a situat fotografia "Gravel Workmen", realizată de Faisal Azim din Bangladesh, iar, pe locul al treilea, s-a clasat imaginea "Camel Ardah", de Ahmed Al Toqi din Oman.

Eduard Guţescu a primit menţiune specială pentru fotografia ce descrie un peisaj al satului braşovean Peştera, intitulată "Land of Fairy Tales".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-fotografie-facuta-intr-un-sat-din-brasov-printre-castigatoarele-national-geographic-traveler-photo-contest-galerie-foto-14665182
14665182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.