Cine este românca ce va conduce businessul Unilever din Europa Centrală şi de Sud

Autor: Ioana Matei Postat la 22 februarie 2021 8092 afişări

Cine este românca ce va conduce businessul Unilever din Europa Centrală şi de Sud

Ana-Maria Pâslaru preia funcţia de Managing Director al Unilever South Central Europe începând cu 1 martie, după trei ani petrecuţi în echipa de leadership a Unilever în regiunea Europei de Est, unde a coordonat businessul Unilever din ţările baltice şi a ocupat funcţia de EE Category Lead Home Care.

Ea preia rolul de Managing Director în sud-centrul Europei de la James Simmons, care a ocupat această funcţie în ultimii trei ani. Regiunea  reuneşte echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

Înainte să conducă echipa din ţările baltice, Ana-Maria Pâslaru a ocupat funcţia de Director de Marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din anul 2015.

„Mă bucur să mă întorc acasă şi să mă dedic echipei Unilever din South Central Europe, echipa în care am făcut primii paşi în cadrul Unilever şi unde regăsesc oameni şi proiecte care-mi sunt printre cele mai dragi. Nu e uşor să calc pe urmele lui James, care lasă în South Central Europe o moştenire importantă, rezultate incredibile de business şi o echipă extraordinar de puternică”, a spus Ana-Maria Pâslaru.

Ea şi-a început cariera în Unilever în anul 2007 în rolul de management trainee şi a deţinut mai multe funcţii în cadrul departmentelor de marketing şi customer marketing ale companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Unilever,
marketing,
functie,
Ana-Maria Pâslaru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.