Zone Arena va fi demolata

Postat la 22 iulie 2010 20 afişări

Reprezentantii SC Arena Invest SRL au comunicat Primariei Sectorului 2 ca, in urma notificarilor primite pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, a inceput demontarea tribunelor, urmand sa fie demontata si scena de spectacole, astfel ca in zona nu se vor mai organiza concerte.

Primaria Sectorului 2 a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, ca, in urma notificarilor facute reprezentantilor societatii Arena Invest pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, acestia au anuntat ca au inceput deja demontarea tribunelor si se afla in curs de demontare a scenei de spectacole.

Reprezentantii societatii au mai comunicat ca nu vor mai organiza in acest perimetru niciun fel de concerte sau productii muzicale, potrivit sursei citate. Reprezentantii SC Arena Invest SRL au anuntat Primaria sectorului 2 in legatura cu aceste decizii, in mod oficial, printr-o adresa transmisa ediului de sector.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zone-arena-va-fi-demolata-6672016
6672016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.