Zona Pipera din nordul Capitalei atrage un nou proiect rezidenţial, Bellemonde, o investiţie de peste 40 mil. euro

Autor: Cristina Bellu Postat la 14 iunie 2024 65 afişări

Zona Pipera din nordul Capitalei atrage un nou proiect rezidenţial, Bellemonde, o investiţie de peste 40 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar METAV, cu proiecte precum Belvedere Residence, Zenville şi IQON în portofoliu, a demarat construcţia unui nou ansamblu rezidenţial, Bellemonde, în zona Pipera din nordul Capitalei, după obţinerea autorizaţiei de construire din partea primăriei oraşului Voluntari.

Proiectul  se va întinde pe o suprafaţă peste 41.000 de metri pătraţi şi va cuprinde 93 de vile şi 71 de apartamente, realizate cu o investiţie de peste 40 de milioane de euro, în termen de 24 de luni.

Un element central al Bellemonde este Society Hub, un spaţiu de tip lounge, de 250 mp cu facilităţi precum zone de masaj şi saună, coworking, activităţi pentru copii şi o piscină în aer liber.

„Suntem încântaţi să aducem la viaţă viziunea noastră prin dezvoltarea unui proiect de tip gated-community. (...) Nucleul comunităţii Bellemonde este Society Hub, unde rezidenţii vor beneficia de un spaţiu lounge potrivit pentru relaxare şi socializare – piscină, spa, loc de joacă indoor pentru copii şi o zonă comercială cu restaurant, precum şi alte servicii esenţiale unui stil de viaţă modern.”, explică Victor Terheş, director de vânzări Bellemonde.

33% din suprafaţa ansamblului este dedicată spaţiilor verzi şi pentru petrecerea timpului liber.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.