Ziua şi rezilierea: compania de drumuri vrea să rupă alte două contracte cu firma lui Nelu Iordache

Postat la 06 decembrie 2012 55 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că a transmis astăzi notificare de reziliere a două contracte de întreţinere pe timp de iarnă, pentru zona Ploieşti şi porţiunea Bucureşti-Lehliu din Autostrada Soarelui, încheiate cu Romstrade la începutul lunii noiembrie.

CNADNR vrea să rezilieze aceste contracte pentru că Romstrade nu a trimis în bazele de deszăpezire utilajele solicitate, dar şi pentru că nu a asigurat cantitatea de material antiderapant conform necesarului şi graficului stabilit. Activitatea de deszăpezire va fi asigurată în zona Ploieşti de utilaje ale CNADNR şi utilaje închiriate de la firma PA&CO International, în timp ce pe Bucureşti-Lehliu se vor folosi, pe lângă utilajele CNADNR, şi utilaje închriate de la Gecor SRL.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ziua-si-rezilierea-compania-de-drumuri-vrea-sa-rupa-alte-doua-contracte-cu-firma-lui-nelu-iordache-10375127
10375127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.