Ziua Naţională a Turismului Rural, sărbătorită pe 13 aprilie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 aprilie 2014 76 afişări

Pe 13 aprilie va fi marcată Ziua Naţională a Turismului Rural, ocazie cu care Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) va organiza o serie de manifestări.

Ziua Naţională a Turismului Rural, sărbătorită pe 13 aprilie

Manifestarările vor avea loc la Fundata şi vor fi organizate de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) – Filiala Braşov şi de Primăria Fundata, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), la Căminul Cultural Fundata, şi se va desfăşura pe toată perioada week-endului (12 şi 13 aprilie).

Vor fi susţinute conferinţa “Oportunităţi pentru turismul rural şi dezvoltare rurală” precum şi intervenţii şi prezentări despre Florii, despre Fundata, despre pensiuni, despre  importanţa agroturismului şi despre meşteşugurile tradiţionale. Participanţii vor vizita pensiunile din zonă şi vor asista la un spectacol folcloric şi la un joc de lasere.

Vor avea loc demonstraţii ale meşterilor populari, prezentarea ofertelor turistice tematice şi a itinerariilor precum şi o expoziţie gastronomică cu produse tradiţionale şi cu degustarea acestora.

Toate manifestările ANTREC din acest an se desfăşoară sub auspiciile “ANTREC România la aniversarea a 20 de ani – Păstrăm tradiţiile”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ziua-nationala-a-turismului-rural-sarbatorita-pe-13-aprilie-12444466
12444466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.