Ziarul Financiar lanseaza serviciul ZF Exclusiv

Postat la 13 octombrie 2010 31 afişări

Ziarul Financiar lanseaza miercuri, 13 octombrie, serviciul ZF Exclusiv care cuprinde materiale jurnalistice exclusive, redactate de catre jurnalistii Ziarului Financiar, Mediafax Business News si Business Magazin, cele mai puternice redactii economice din media autohtona.

Noul serviciu poate fi accesat online la adresa zf.ro/mediafax-biz-exclusiv/ si include stiri, analize, comentarii si interviuri publicate in exclusivitate. Astfel, in aceasta sectiune se regasesc declaratii ale oamenilor de afaceri, rezultate financiare ale companiilor sau estimari cu privire la tendintele din economia romaneasca si internationala, interviuri cu executivi, analize sau informatii referitoare la piata de capital.

ZF Exclusiv se adreseaza companiilor si institutiilor, care vor avea astfel acces, prin intermediul unui abonament anual, la informatii care le pot influenta direct sau pot avea efecte imediate asupra pietelor pe care isi desfasoara activitatea. In acest context, pentru a oferi clientilor toate instrumentele necesare unei promovari mai eficiente a propriilor afaceri si a le permite o viteza mare de reactie la miscarile pietei, abonamentele includ si alte servicii care le sunt dedicate: comunicate de presa - care vor fi publicate pe platforma comunicate.mediafax.biz, rapoarte de monitorizare media - furnizate de catre Mediafax Monitorizare, liderul pietei de profil, si, in functie de tipul de abonament, spatiu publicitar pe zf.ro, site-ul economic cu cel mai mare numar de afisari (SATI, septembrie 2010).

Ziarul Financiar este publicatia de business cu cel mai mare numar de abonamente de pe piata locala, cu o medie de 10.571 de abonamente pe editie, potrivit celor mai recente cifre de difuzare anuntate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), pentru perioada aprilie-iunie 2010. Totodata, Ziarul Financiar este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienta - 185.000 cititori, in medie, pe editie, conform celor mai recente date furnizate de Studiul National de Audienta, realizat de BRAT, in perioada iulie 2009 - iulie 2010.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ziarul-financiar-lanseaza-serviciul-zf-exclusiv-7472782
7472782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.