Zgonea şi Neacşu dau asigurări că parlamentarii PSD vor veni vineri la plen. Zgonea: PNL poate să o propună şi pe bunica la şefia TVR

Postat la 19 decembrie 2013 28 afişări

Liderul deputaţilor PSD Marian Neacşu a declarat joi, întrebat dacă are garanţia că parlamentarii PSD vor veni vineri la şedinţă, că i-a "convocat pe toţi" şi că cel puţin 140 sigur vor veni, un răspuns similar dând şi preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Zgonea şi Neacşu dau asigurări că parlamentarii PSD vor veni vineri la plen. Zgonea: PNL poate să o propună şi pe bunica la şefia TVR

 "I-am convocat pe toţi, avem cel puţin 140 care vin sigur aici", a pecizat Neacşu înainte de a intra la şedinţa Birourilor Permanente ale Parlamentului.

Atât Neacşu cât şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, au fost întrebaţi dacă au garanţia că parlamentarii PSD vor veni vineri la şedinţa Parlamnetului.

"Da", a răspuns Valeriu Zgonea.

Zgonea: Vineri la 11 Comisiile de Cultură sunt convocate pentru propunere la TVR, plenul e la 12

"Mâine (vineri - n.r.) ne vedem la ora 12:00, la ora 11:00, Comisiile de Cultură sunt convocate pentru a face o propunere de director general interimar", a precizat Zgonea, joi, după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-si-neacsu-dau-asigurari-ca-parlamentarii-psd-vor-veni-vineri-la-plen-zgonea-pnl-poate-sa-o-propuna-si-pe-bunica-la-sefia-tvr-11795133
11795133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.