Zeci de zboruri au fost anulate din cauza erupţiei unui vulcan în Bali

Autor: Andra Stroe Postat la 28 iunie 2018 16231 afişări

Zeci de zboruri au fost anulate din cauza erupţiei unui vulcan în Bali

Zeci de zboruri de pe aeroportul din Bali au fost anulate joi, în urma erupţiei unui vulcan pe insula indoneziană, relatează Reuters.

Erupţia vulcanului Mount Agung a creat un nor de cenuşă de peste doi kilometri înălţime, care a cauzat anularea mai multor zboruri, situaţie care a afectat sute de persoane.

Companiile aeriene au decis să anuleze zborurile deoarece cenuşa vulcanică din aer ar putea să deterioreze motoarele aeronavelor, să înfunde sistemele de răcire şi să reducă vizibilitatea. Deşi conducerea aeroportului a decis să nu modifice programul aeronavelor, mai multe companii aeriene au considerat că este mai bine să îşi anuleze zborurile.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.