Zece vile de vânzare pentru cine doreşte o proprietate de vis în Italia

Postat la 13 mai 2013 169 afişări

The Telegraph a ales zece vile de vânzare, din Italia, situate pe marginea lacului.

Villa Pauli, din Menaggio, Lacul Como prezintă printre altele un grand salon, casă de oaspeţI, piscină, o bucătărie de vară cu un cuptor pentru pizza şI a fost redusă de la 8 milioane de euro la doar 5 milioane de euro.

Un apartament de şase camere într-o vilă construită în 1900 pe marginea Lacului Como costă 4.2 milioane de euro.

Un apartament cu trei camere într-o vilă în stil neoclasic, în Blevio, pe marginea Lacului Como, costă 1,7 milioane de euro.

Appartamento Artistico este numele unui apartament din această vilă construită în Lenno, care costă 1.685 de milioane de euro.

O vilă construită în 1890, decorată şI renovată , cu o casă de oaspeţI de 446 metri pătraţI,  situată lângă Farul din San Maurizio, costă 4.5 milioane de euro. Proprietatea e completată de un parc de 10.000 de metri pătraţI.

Villa Torno este situată în faţa faimoasei Villa d’Este, chiar pe Lacul Como,  are patru dormitoare, grădină şI terasă şI costă 6, 9 milioane de euro.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vile,
italia,
lac
/actualitate/zece-vile-de-vanzare-pentru-cine-doreste-o-proprietate-de-vis-in-italia-10873971
10873971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.