Zece pentru Muntenia Sud

Postat la 06 decembrie 2005 1 afişăre

Din cei zece competitori, in prima saptamana a anului 2006 se vor alege maxim cinci, care vor depune oferta finala pana la sfarsitul lui ianuarie.

Din cei zece competitori, in prima saptamana a anului 2006 se vor alege maxim cinci, care vor depune oferta finala pana la sfarsitul lui ianuarie.

AES CORPORATION, SUA: Cu sediul in Virginia, este una din cele mai mari companii de energie din lume si este prezenta in 27 de tari de pe toate continentele, cu o cifra de afaceri de 9,5 miliarde de dolari in 2004.


CEZ A.S., CEHIA: Este al doilea mare exportator energetic din Europa, detine in Europa de Est distribuitorul roman de electricitate Electrica Oltenia si trei retele de electricitate in Bulgaria. 


ENBW ENERGIE AG, GERMANIA: A treilea furnizor de energie din Germania, fiind detinut in proportie de 45% de principalul absent de la privatizarea EMS, Electricité de France.


ENEL SPA, ITALIA: Este una din cele mai mari companii de energie electrica din lume si principalul operator de energie electrica din Italia, cu o capacitate instalata de peste 40.000 MWh si cu circa 30 de milioane de consumatori.

E.ON ENERGIE AG, GERMANIA: Cea mai mare companie privata de electricitate din Europa cu activitati in Germania si in alte noua tari europene, unde deserveste mai mult de 14 milioane de consumatori.


EVN AG, AUSTRIA: Furnizeaza mai multe servicii de interes public, nu doar electricitate, pentru 750.000 de comsumatori si are o cifra de afaceri de peste un miliard de euro.


GAZ DE FRANCE, FRANTA: Asigura servicii pentru aproape 11 milioane de clienti din Franta, la care se adauga peste 4 milioane in restul Europei.


IBERDROLA SA, SPANIA: Cel mai mare producator de energie eoliana din Europa; furnizeaza energie electrica pentru aproximativ 41% din populatia Spaniei.


RWE ENERGY AG, GERMANIA: Este prezent in pozitii cheie atat in tara de origine, cat si alte tari europene. Detine 12% din piata de distributie electricitate din  Europa Centrala si de Est, de unde are venituri anuale de 2.112 milioane de euro, 4,2 milioane de consumatori si 7.610 angajati.


UNION FENOSA INTERNATIONAL, SPANIA: Al treilea producator si distribuitor de electricitate din Spania, cu investitii in 47 de tari in energie electrica, distributie de gaze si de apa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Zece pentru Muntenia Sud
/actualitate/zece-pentru-muntenia-sud-1005131
1005131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.