Zara, H&M şi Koton vor deschide magazine în centrul comercial ParkLake

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 19 ianuarie 2015 94 afişări

Retailerii Inditex, H&M, Koton şi Maxitoys vor deschide magazine în centrul comercial ParkLake, dezvoltat de Sonae Sierra şi Caelum Development în sectorul 3 din Bucureşti şi care ar urma să fie deschis în 2016, mall-ul ajungând la o suprafaţă închiriată de 70%.

Prin semnarea acestor contracte, ParkLake va găzdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din România, cu o suprafaţă de 2.700 metri pătraţi, precum şi toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piaţa românească: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka şi Pull&Bear, care vor ocupa o suprafaţă totală închiriabilă de peste 6.000 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al ParkLake.

Până în acest moment, ParkLake a semnat şi/sau angajat 70% din suprafaţa totală închiriabilă. Construcţia centrului avansează, în acest moment realizându-se lucrări structurale. Inaugurarea acestuia va avea loc în 2016.

Centrul comercial va avea peste 200 de magazine, printre care 23 de restaurante şi un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 metri pătraţi, investiţia ridicându-se la 180 milioane euro.

De asemenea, ParkLake va cuprinde un hipermarket Carrefour de 12.000 metri pătraţi, reţeaua franceză de retail fiind co-proprietar al proiectului.

"Lucrăm permanent pentru a completa mixul de chiriaşi ai ParkLake şi sperăm ca, în curând, să anunţăm noi brand-uri care vor confirma caracterul unic al acestui proiect de referinţă", a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil cu dezvoltarea în România.

Compania portugheză Sonae Sierra deţine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piaţă de peste 5,9 miliarde de euro şi este prezentă în 14 ţări. Sonae Sierra administrează şi/sau închiriază 82 de centre comerciale şi o suprafaţă totală închiriabilă de 2,6 milioane metri pătraţi. În România, compania mai deţine centrul comercial River Plaza din Râmnicu-Vâlcea.

Caelum Development este o companie specializată în investiţii şi dezvoltare imobiliară, deţinută de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienţă pe piaţa europeană de real estate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARKLAKE,
BRANDURI,
/actualitate/zara-h-m-si-koton-vor-deschide-magazine-in-centrul-comercial-parklake-13773194
13773194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.