Zamfirescu Racoţi Predoiu deschide primul birou teritorial la Cluj

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 mai 2012 18 afişări

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) îşi extinde activitatea prin înfiinţarea unui sediu secundar la Cluj, decizie ce se înscrie în strategia de dezvoltare teritorială a casei de avocatură. Proiectul de extindere a operaţiunilor societăţii în zona Cluj a fost demarat în urmă cu câteva luni, iar în prezent toate demersurile administrative pentru funcţionarea biroului local au fost finalizate.

Prezenţa unui segment semnificativ din portofoliul de clienţi ZRP în regiune, creşterea nevoii de servicii juridice de calitate în zonă, dezvoltarea semnificativă a mediului de afaceri local în ultima perioadă, precum şi tendinţa companiilor multinaţionale de a se reloca sau de a deschide sucursale în judeţul Cluj şi zonele învecinate, sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou în teritoriu.

"Avem clienţi în zona de vest a ţării şi intenţionăm să fim mai aproape de aceştia, să eficientizăm serviciile juridice oferite acestora. Prezenţa avocaţilor ZRP în regiune va diminua timpul de răspuns la solicitările curente de natură juridică şi ne va ajuta să ne adaptăm rapid la cerinţele pieţei locale. În prezent derulăm proiecte de litigii, de consultanţă şi de insolvenţă pentru clienţii zonali", a motivat Stan Tîrnoveanu, managing partner Zamfirescu Racoţi Predoiu, decizia de lansare a primului birou local.

Biroul de la Cluj este coordonat de Laura Retegan, doctor în drept şi avocat senior în cadrul departamentului Litigii al ZRP din anul 2007. Laura Retegan este absolventă a Facultăţii de Drept (2005, şef de promoţie), Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, şi este specializată în drept civil, drept comercial, drept bancar şi insolvenţă. Proiectul de dezvoltare prevede angajarea unor avocaţi colaboratori locali, iar în prezent societatea derulează un proces de recrutare în vederea extinderii echipei ZRP Cluj.

"Echipa ZRP Cluj va beneficia atât de experienţa şi know-how-ul Laurei Retegan, cât şi de întregul suport operaţional, logistic, uman şi financiar al grupului ZRP. Activitatea biroului local este perfect integrată activităţii grupului de firme ZRP, din care fac parte societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu, firma de consultanţă fiscală ZRP Tax SRL şi ZRP Insolvency SPRL", a adăugat Stan Tîrnoveanu.

Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) oferă servicii de asistenţă juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât şi în sfera litigiilor, arbitrajului şi consultanţei fiscale, şi este recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipă de 40 de avocaţi dintre care cinci parteneri - Stan Tîrnoveanu (managing partner), Ioana Racoţi (senior partner), Călin-Andrei Zamfirescu (senior partner), Anca Danilescu (partner), Cosmin Vasile (partner).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zamfirescu-racoti-predoiu-deschide-primul-birou-teritorial-la-cluj-9611918
9611918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.