WSJ: Hillary Clinton şi Donald Trump, perspective diferite în politicile economice şi sociale

Postat la 22 iulie 2016 133 afişări

WSJ: Hillary Clinton şi Donald Trump, perspective diferite în politicile economice şi sociale

Candidaţii democrat şi republican la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton şi Donald Trump, au perspective aproape diametral opuse în privinţa politicilor comerciale, fiscale, în domeniul educaţiei şi al gestionării imigraţiei, notează publicaţia The Wall Street Journal.

Donald Trump

Trump: "Dacă aplicăm politici eficiente în mod corect, putem genera cel mai mare progres economic de după Noul Acord, când a fost construită infrastructura. Toată lumea ştie acest lucru. Este atât de evident că până şi democraţii pot înţelege acest lucru".

Donald Trump a evocat experienţa sa în afacerile imobiliare, explicând că reprezintă un atu pentru acorduri economice avantajoase pentru SUA.

Hillary Clinton

Candidatul democrat a dezvăluit o serie de propuneri privind suplimentarea fondurilor bugetare în scopul creării locurilor de muncă, accesului la studii superioare, îmbunătăţirii reţelelor informatice, infrastructurii şi energiilor ecologice.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.