Cea mai îndrăzneaţă decizie a Turciei. Decizia care pune sub semnul întrebării vieţile a zeci de mii de oameni

Postat la 22 iulie 2016 1235 afişări

Cea mai îndrăzneaţă decizie a Turciei. Decizia care pune sub semnul întrebării vieţile a zeci de mii de oameni

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a dispus miercuri seară instituirea stării de urgenţă în Turcia, la nivel naţional, timp de cel puţin trei luni, în cadrul măsurilor luate după tentativa de lovitură de stat. "Obiectivul instaurării stării de urgenţă este de a lua în mod rapid şi eficient măsurile necesare pentru a elimina ameninţările la adresa democraţiei în ţara noastră, la adresa statului de drept, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor turci", a declarat Recep Erdogan.

Ce a făcut Erdogan. Acestă decizie pune sub semnul întrebării vieţile a zeci de mii de oameni 

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-indrazneata-decizie-a-turciei-decizia-care-pune-sub-semnul-intrebarii-vietile-a-zeci-de-mii-de-oameni-15535483
15535483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.