Wizz Air oferă reduceri de 20% pentru toate rutele către şi dinspre România

Postat la 05 decembrie 2016 384 afişări

Wizz Air oferă reduceri de 20% pentru toate rutele către şi dinspre România

Operatorul aerian low-cost Wizz Air oferă reduceri de 20% pentru toate rutele către şi dinspre România, a anunţat operatorul aerian.

Această oferă este însă valabilă doar azi, 5 decembrie, pentru persoanele doritoare. Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii şi un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare. Reducerea este validă doar pentru noile rezervări pentru toate rutele către şi dinspre România.

Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil.Această promoţie este valabilă pe 5 decembrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale şi de Est.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.