Wizz Air a lansat o nouă destinaţie de city break din România. Unde veţi putea zbura cu 109 lei

Autor: Ioana Matei Postat la 27 iulie 2018 915 afişări

Wizz Air  a lansat o nouă destinaţie de city break din România. Unde veţi putea zbura cu 109 lei

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat lansarea zborurilor spre Liverpool, în Marea Britanie. Compania va opera zboruri spre acesată destinaţie DIN  Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, cursele vor începe din octombrie 2018, iar pasagerii WIZZ vor avea la dispoziţie trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi câte două din Cluj-Napoca şi Iaşi. Wizz Air devine astfel singura companie care va conecta Cluj-Napoca şi Iaşi de legendarul oraş englez, la tarife ce încep de la 109 de lei pentru un segment de zbor.

În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunţate din România, spre destinaţii precum Atena din Bucureşti şi Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iaşi. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă formată din 25 de aparate de zbor şi o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
destinatie,
lansare,
wizz air,
break,
cluj napoca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.