Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca, spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles. De la ce preţ pornesc zborurile

Postat la 15 mai 2013 32 afişări

Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles-Charleroi, care au devenit operaţionale în această săptămână, odată cu alocarea celei de-a treia aeronave pentru baza din acest oraş.

Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca, spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles. De la ce preţ pornesc zborurile

 Cu cele trei noi rute, Wizz Air operează în prezent zboruri spre 15 destinaţii din Cluj-Napoca, crescând astfel capacitatea de transport din oraş cu peste 700.000 de locuri anual.

Locurile pe noile rute sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com, cu preţuri pornind de la 109 lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

"Sosirea celei de-a treia aeronave va stimula creşterea locurilor de muncă, cu benificii asupra clienţilor şi ale economiei, învestiţia Wizz Air în flota alocată Cluj Napoca fiind la peste 240 milioane dolari (pe baza preţului de listă Airbus, n.r)", a declarat într-un comunicat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-a-inaugurat-trei-rute-din-cluj-napoca-spre-bari-eindhoven-si-bruxelles-de-la-ce-pret-pornesc-zborurile-10879272
10879272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.