Wizz Air a anulat 4 zboruri în decurs de 24 de ore, din cauza unor „inspecţii tehnice neprevăzute”. Ce se va întâmpla cu pasagerii

Autor: Andra Stroe Postat la 25 iunie 2018 139 afişări

Zborurile companiei aeriene Wizz Air W6 3176 Barcelona-Bucureşti din 24 iunie, W6 3009 Bucureşti-Londra Luton şi W6 3131 Bucureşti-Milano Bergamo din 25 iunie, au fost anulate întrucât aeronavele care operează aceste zboruri au fost supuse unor inspecţii tehnice neprevăzute, a anunţat luni Wizz Air.

Wizz Air a anulat 4 zboruri în decurs de 24 de ore, din cauza unor „inspecţii tehnice neprevăzute”. Ce se va întâmpla cu pasagerii

„Din cauza altor întârzieri din reţea, zborul W6 3141 Bucureşti-Ciampino (Roma) a fost, de asemenea, anulat. Toţi pasagerii zborurilor în cauză au fost trataţi în conformitate cu reglementările relevante şi politica Wizz Air, le-au fost acordate cazare, precum şi rezervare gratuită pe zboruri alternative ale companiei, în măsura disponibilităţii locurilor, sau rambursare completă”, precizează compania aeriană, într-o notă remisă MEDIAFAX.

„Pentru a reduce impactul asupra zborurilor rămase, compania a alocat o aeronavă suplimentară din Bucureşti”, se mai arată în documentul citat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.