Wim Bosman vrea să crească anul acesta cu 10%. Ce planuri are?

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 iunie 2013 132 afişări

Compania de logistică, transporturi şi comisionare vamală Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, estimează o cifră de afaceri de peste 45,5 milioane lei în 2013, în creştere cu 10% faţă de cea raportată în 2012.

Wim Bosman vrea să crească anul acesta cu 10%. Ce planuri are?

În primul trimestru al anului, compania a raportat o cifră de afaceri de peste 10 milioane lei, cu circa 8% mai mare faţă de primele trei luni ale lui 2012, când înregistrase afaceri de 9,3 milioane lei.

Wim Bosman îşi bazeză creşterea atât pe evoluţia pozitivă de la începutul anului, cât şi pe investiţiile alocate de-a lungul timpului în mărirea flotei de autovehicule şi a parcului logistic din Ploieşti, cât şi pe portofoliul de clienţi care s-a extins, în primul trimestru al lui 2013, cu alte 40 de companii, dintre care cinci lideri în domeniile lor de activitate.

”Am pornit cu dreptul în 2013 şi, până acum, toate planurile şi obiectivele pe care le-am stabilit au fost îndeplinite. În ciuda dificultăţilor din piaţă, de la cele cauzate de instabilitatea mediului economic, până la cele legislative, am crescut sănătos. Ne-am mărit portofoliul de clienţi, am avut grijă să ne extindem atât flota cât şi capacitatea logistică. După investiţiile din 2012, am alocat noi resurse, de 2,5 milioane lei şi anul acesta pentru eficientizarea tuturor serviciilor pe care le oferim. Rezultatele se văd deja, inclusiv la nivel de portofoliu de clienţi, care ne dorim să crească de la cele 379 de companii în 2012, la peste 400 până la finalul anului”, declară Emil Ion, managing director, Wim Bosman România.

În 2012, compania a alocat un buget de investiţii de peste 11 milioane lei, din care 9 milioane lei pentru extinderea centrului logistic şi alte 2,2 milioane lei în mărirea parcului auto.

Companie cu acţionariat româno-olandez, Wim Bosman România este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de transport şi logistică. Wim Bosman oferă soluţii integrate de depozitare, transport şi distribuţie, specifice fiecărui client în parte.

Compania face parte din grupul olandez Wim Bosman, companie cu prezenţă internaţională, activă cu 23 de diviziii în nouă ţări şi o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane euro. Începând cu 2011, Wim Bosman a devenit subsidiara din Europa a Mainfreight, grup logistic prezent în Oceania, Asia, USA şi Europa prin 221 filiale, peste 5.200 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de 950 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
logistica,
transport
/actualitate/wim-bosman-vrea-sa-creasca-anul-acesta-cu-10-ce-planuri-are-10994258
10994258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.