WhatsApp introduce o nouă funcţie pentru utilizatori

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 iulie 2023 107 afişări

WhatsApp introduce o nouă funcţie pentru utilizatori

Whatsapp vine cu noi stickere contextuale, care apar direct deasupra câmpului pentru mesaj.

În cea mai recentă versiune beta a chat-ului pentru Android şi în cea pentru iOS, site-ul WABetaInfo a depistat o nouă funcţie care le arată utilizatorilor un pop-up cu stickere direct deasupra câmpului de text al mesajului, sugerându-le ce stickere pot folosi contextual la ceea ce scriu.

De asemenea, se pare că Whatsapp lucrează la introducerea unei bare de filtrare şi la accesibilizarea chat-urilor pe categorii. Astfel, utilizatorii pot filtra conversaţiile în funcţie de chat-urile necitite, personale şi de afaceri.

Recent, aplicaţia a adăugat posibilitatea de a transfera chat-urile de pe un dispozitiv pe altul prin cod QR şi, de asemenea, funcţia de grupuri sugerate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
whatsapp,
schimbări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.