Warren Buffett si-a ales un succesor surpriza la carma imperiului financiar

Postat la 26 octombrie 2010 55 afişări

Miliardarul american Warren Buffett a desemnat un manager de fond de investitii relativ necunoscut ca favorit la preluarea imperiului sau financiar Berkshire Hathaway, dupa ce legendarul investitor de 80 de ani se va retrage, scrie Wall Street Journal.

Todd Combs este managerului unui mic fond de investitii din Conneticut cu active de doar 400 de milioane de dolari.In cazul in care propunerea lui Buffett va fi acceptata si de consiliul de admonistratie al Berkshire, managerul va trebui sa gestioneze active de 100 de miliarde de dolari. Succesorul de la carma imperiului la Berkshire este unul dintre cele mai "fierbinti" subiecte de discutie din mediul de afaceri american. Warren Buffett a declarat anterior ca cel mai probabil va imparti responsabilitatile functiei sale in doua posturi separate, numind doi succesori, un director general si un director de investitii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/warren-buffett-si-a-ales-un-succesor-surpriza-la-carma-imperiului-financiar-7566954
7566954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.