Wallberg a livrat peste 30.000 mp locuibili în 2018 şi pregăteşte noi investiţii

Autor: Andra Stroe Postat la 26 februarie 2019 52 afişări

Dezvoltatorul arădean Wallberg, una din cele mai dinamice companii de dezvoltare imobiliară cu activitate pe pieţele locale, a vândut peste 120 de apartamente în 2018, în cele trei proiecte aflate în diferite etape de dezvoltare şi anunţă demararea unor noi investiţii de anvergură în 2019. Suprafaţa cumulată a apartamentelor livrate în 2018 depăşeşte 30.000 mp.

Wallberg a livrat peste 30.000 mp locuibili în 2018 şi pregăteşte noi investiţii

În ceea ce priveşte vânzările, cel mai mare succes comercial a fost înregistrat de proiectul Sunnyville din Braşov, cu peste 80 de unităţi vândute în 2018, restul apartamentelor contractate fiind distribuite în Arad Plaza, aflat la ultimele apartamente disponibile, respectiv XCity Towers din Timişoara, a cărui construcţie a demarat în toamna anului trecut.

De altfel, 2018 a fost unul din cei mai dinamici ani din istoria dezvoltatorului arădean, marcând livrarea a trei proiecte imobiliare – Bourgeoise Residence şi Arad Plaza în Arad, respectiv Sunnyville Residence în Braşov, totalizând o suprafaţă locuibilă de peste 30.000 mp. Pe de altă parte, etapa a doua a proiectului Sunnyville – Sunnyville Garden – lansat în 2018 este în curs de finalizare, actualmente lucrându-se la finisajele interioare ale apartamentelor. De altfel, în 2019 vor fi predate cele 97 de apartamente aferente fazei a doua a ansamblului rezidenţial din Braşov, Sunnyville Garden.

În acelaşi timp, Tower One din XCity Towers se află la faza de structură, lucrările avansând suficient de repede pentru ca imobilul să fie livrat înainte de termenul estimat iniţial, vara anului 2020. Astfel, la finalul anului 2019, prima fază din XCity Towers va fi construită în proporţie de 90%.

Wallberg va demara noi investiţii în 2019: Tower Two din cadrul ansamblului rezidenţial XCity Towers în Timişoara, respectiv blocurile 3 şi 4 din cadrul proiectului Sunnyville Braşov. În acelaşi timp, dezvoltatorul caută activ oportunităţi de investiţie într-un prim ansamblu rezidenţial pe care să îl construiască în Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecommerce,
crestere,
estimare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.