VW opreşte producţia lui PASSAT şi ARTEON. Care este motivul?

Postat la 10 decembrie 2021 278 afişări

VW opreşte producţia lui PASSAT şi ARTEON. Care este motivul?

Volkswagen opreşte temporar producţia modelelor Passat şi Aerton la uzina din Emden (Germania), ca urmare a crizei de semiconductori. Germani au anunţat că producţia va fi reluată în data de 10 ianuarie 2022. La Emden va debuta anul viitor şi producţia noului model electric ID.4.

Mutarea survine cu o săptămână mai devreme decât era planificat iniţial. O primă măsură luată de constructorul german în această săptămână a constat în reducerea programului de lucru.

Volkswagen, cel mai slab nivel de producţie din ultimii 63 de ani

O purtătoare de cuvânt a Grupului Volkswagen a declarat pentru publicaţia germană Automobilwoche, citată de Autonews.com, că această reducere a programului de lucru echivalează cu o pierdere de 70 de zile de muncă în 2021. Aceasta reprezintă „o reducere masivă” pentru angajaţii Volkswagen.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oprire,
productie,
vw

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.