Vulpea care trimite sms-uri!

Autor: Dorin Oancea Postat la 30 noiembrie 2012 31 afişări

Când un prieten al tânărului norvegian Lars Andreas Bjercke, în vârsă de 16 ani a primit un SMS cu textul “Jlv In ø î a0ab 34348tu åaugjoi zølbmosdji jsøg ijio sjiw", s-a minunat şi s-a întrebat ce l-a apucat pe amicul său. Ce nu ştia prietenul? Că nu Bjercke a trimis mesajul, ci o vulpe care a furat telefonul acestuia.

Pentru a atrage vulpea, cate tot bântuia prin zonă, Bjercke şi-a instalat pe telefon o aplicaţie care imită sunetele scase de un iepure. Atrasă de zgomot, vulpea a apărut şi a înşfăcat destul de repede aparatul. Totul a fost filmat.

Greu de crezut, dar Live Leak şi ziarul norvegian Verdens Gang relatează că Bjercke a sunat şi vulpea a "răspuns" - nişte zgomote trosnite. Ba mai mult, în ziua următoare vulpea s-a familiarizat si mai mult cu telefonul şi a trimis mesajul de mai sus.

Lars îşi caută acum telefonul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vulpea,
sms,
Bjercke
/actualitate/vulpea-care-trimite-sms-uri-10359939
10359939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.