VREMEA va fi frumoasă şi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

Postat la 20 martie 2014 36 afişări

Vineri, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă la nivelul întregii ţări, abaterile pozitive faţă de mediile climatologice specifice acestei date urmând a fi chiar şi de 10...11 grade. Cerul va fi variabil în nordul ţării şi senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în zona montană înaltă şi doar izolat în Crişana şi Moldova.

VREMEA va fi frumoasă şi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

 Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în Delta Dunării şi pe litoral, spre 13...14 grade, iar cele minime se vor încadra între -4...-3 grade în depresiuni şi 10...12 grade în Dealurile de Vest.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-frumoasa-si-deosebit-de-calda-prognoza-meteo-pentru-vineri-in-tara-la-bucuresti-si-la-munte-12300665
12300665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.