Vremea se va menţine deosebit de caldă. Prognoza meteo pentru luni şi marţi

Postat la 17 aprilie 2016 156 afişări

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 33 de grade, cele mai ridicate valori fiind în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18 grade pe litoral.

Vremea se va menţine deosebit de caldă. Prognoza meteo pentru luni şi marţi

În vestul, centrul şi nordul ţării, instabilitatea atmosferică se va manifesta, mai ales în timpul nopţii, prin înnorări accentuate şi pe arii relativ extinse, averse însoţite de descărcări electrice. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat va cădea grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în zonele de munte, dar de scurtă durată şi în timpul averselor, când trecător va lua aspect de vijelie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene îşi vor face apariţia pe arii restrânse, îndeosebi spre sfârşitul intervalului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-se-va-mentine-deosebit-de-calda-prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti-15262912
15262912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.