VREMEA, în continuare călduroasă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 21 august 2013 29 afişări

Vremea va fi în continuare călduroasă, joi, în sudul şi sud-estul ţării, în timp ce în restul teritoriului, valorile termice vor continua să scadă uşor. În cursul zilei vor fi înnorări temporare în vestul, nordul şi centrul ţării, unde, local, vor cădea averse însoţite de descărcări electrice, iar în celelalte zone cerul va fi variabil.

VREMEA, în continuare călduroasă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Bucureşti

 Noaptea vor mai fi înnorări doar în Transilvania şi la munte, unde pe arii restrânse vor mai fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, dar trecător şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în Maramureş şi 34 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 12 şi 20 de grade.

În BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine călduroasă joi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-continuare-calduroasa-prognoza-meteo-pentru-joi-si-vineri-in-tara-si-in-bucuresti-11264336
11264336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.