Vremea în Capitală pentru următoarele zile. Ce fenomene meteo sunt aşteptate

Postat la 14 ianuarie 2019 64 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă ninsori slabe, vânt moderat, cu rafale de 40 - 45 de kilometri pe oră, şi temperaturi minime de minus 8 grade, până joi dimineaţă, în Bucureşti.

Vremea în Capitală pentru următoarele zile. Ce fenomene meteo sunt aşteptate

Potrivit meteorologilor, până marţi dimineaţă cerul va fi temporar noros, iar mai ales în a doua parte a nopţii, iar trecător vor fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului (la rafală se vor atinge viteze de până la 36 km/h). Temperatura minimă va fi de minus 4 - minus 2 grade, posibil uşor mai scăzută la periferie.

 

De marţi până miercuri dimineaţă, vor mai fi condiţii de ninsoare, iar vântul va sufla în general moderat, atingând la rafală viteze de 35 - 40 de kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 1 - 2 grade, iar cea minimă de minus 8 - minus 7 grade, posibil mai coborâtă în zona preorăşenească.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
capitala,
fenomene,
bucuresti,
grade

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.