Vreau să fiu Stewardesă se extinde la Chişinău

Postat la 01 octombrie 2015 469 afişări

Vreau să fiu Stewardesă se extinde la Chişinău

Vreau să fiu Stewardesă  se extinde în Republica Moldova, unde va organiza periodic cursuri de pregătire pentru viitoare stewardese.

Primul curs va avea loc în perioada 14-15 noiembrie. Cursurile de pregătire se desfăşoară în limba englezăşi vor fi susţinute de către un trainer cu o experienţă de peste 12 ani în aviaţie, din care 10 ani şi jumătate ca însoţitor de bord Qatar Airways.

”După 2 ani în care am organizat peste 40 de cursuri de pregătire în România şi am avut peste 850 de cursanţi, am decis să extindem proiectul Vreau să fiu Stewradesă şi în Republica Moldova. Astfel, începând cu luna noiembrie a acestui an, echipa Vreau să fiu Stewardesă va organiza periodic cursuri pentru viitoare stewardese la Chişinău”, a declarat Georgiana Ene, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă.

“ Este primul pas pe care îl facem înspre lansarea peste graniţe a cursurilor noastre de pregătire pentru viitori însoţitori de bord. Având în vedere ca deja am avut o serie de cursanţi din ţările vecine(Ungaria, Moldova, Ucraina) la Bucureşti, consider că extinderea noastră va fi extrem de utilă pentru persoanele din Republica Moldova cei care îşi doresc o carieră în aviaţie şi au nevoie de îndrumare în carieră.”, a adăugat Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă.

Potrivit comunicatului, din 2013 şi până în prezent Vreau să fiu Stewardesă  a organizat 42 de cursuri în cadrul cărora au participat 880 de cursanţi. 80% dintre ei sunt astăzi însoţitori de bord la companii aeriene.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vreau-sa-fiu-stewardesa-se-extinde-la-chisinau-14779342
14779342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.