Vosganian, Nicolăescu şi Chiriţoiu vin la conferinţa ZF "Cei mai mari jucători din economie"

Postat la 19 iunie 2013 63 afişări

Miniştrii Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu şi preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, vor participa la conferinţa Ziarului Financiar "Cei mai mari jucători din economie" care va avea loc joi, de la ora 09.00, la Hotel Radisson.

Vosganian, Nicolăescu şi Chiriţoiu vin la conferinţa ZF "Cei mai mari jucători din economie"

 Cea de-a noua ediţie a conferinţei "Cei mai mari jucători din economie" este organizată de Ziarul Financiar cu sprijinul Consiliului Concurenţei şi va reuni aproximativ 200 de persoane. Conferinţa este structurată în trei sesiuni: o sesiune plenară, urmată de două sesiuni consecutive dedicate domeniilor farma şi telecom, în cadrul cărora liderii celor mai mari 80 de pieţe din economie sunt invitaţi să facă o analiză a evoluţiei afacerilor lor într-o perioadă marcată de începutul creşterii economice.

După cinci ani în care economia românească s-a zbătut între recesiune şi creşteri firave, oficiali ai statului, reprezentanţi ai celor mai mari companii din România, de stat sau private, oameni de afaceri, sunt asteptaţi la o dezbatere referitoare la domeniile în care România este puternică şi care pot constitui pe viitor un punct de plecare pentru o creştere economică solidă şi pentru o recuperare cât mai rapidă a decalajelor faţă de celelalte state europene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vosganian-nicolaescu-si-chiritoiu-vin-la-conferinta-zf-cei-mai-mari-jucatori-din-economie-10987093
10987093
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.