Volumul "Enigma Otiliei", de George Călinescu a fost lansat în variantă de benzi desenate

Postat la 15 august 2018 106 afişări

Unul dintre cele mai cunoscute romane din literatura română, "Enigma Otiliei", de George Călinescu, va fi lansat pe 21 august, de la ora 18.00, ca volum de benzi desenate, la Casa Filipescu-Cesianu din Bucureşti, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Volumul "Enigma Otiliei", de George Călinescu a fost lansat în variantă de benzi desenate

Lansarea volumului semnat de Mihai Ionuţ Grăjdeanu în cadrul proiectului educaţional "Comics Didactic" este programată în incinta Muzeului Vârstelor, găzduit de Casa Filipescu-Cesianu.

"Dacă, în 1972, regizorul Sergiu Nicolaescu a dat viaţă romanului realist într-un film artistic, autorul Mihai Ionuţ Grăjdeanu (desenator «Istoria alternativă a Literaturii Române în benzi desenate») se apropie acum de tinerii cititori, îndemnându-i să descopere, prin intermediul benzilor desenate, personaje româneşti, cu poveştile lor inedite", arată organizatorii.

Citiţi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.