voestalpine Vae Apcarom şi-a redus profitul cu 30%, la 5 milioane de lei

Autor: Adrian Cojocar Postat la 13 februarie 2013 92 afişări

Producătorul de material rulant voestalpine Vae Apcarom Buzău (APC) şi-a anunţat ieri rezultatele aferente anului trecut, iar investitorii pot începe să îşi facă calcule cu privire la dividendele pe care compania le-ar putea distribui în acest an din câştigul realizat în 2012.

Producătorul de material rulant voestalpine Vae Apcarom Buzău (APC) şi-a anunţat ieri rezultatele aferente anului trecut, iar investitorii pot începe să îşi facă calcule cu privire la dividendele pe care compania le-ar putea distribui în acest an din câştigul realizat în 2012. Astfel, profitul net al voestalpine Vae Apcarom a scăzut anul trecut cu aproape 30%, la puţin peste 5 milioane de lei (1,13 milioane de euro). Cu un an în urmă profitul societăţii s-a cifrat la 7,16 milioane de lei (1,7 milioane de euro). Compania a distribuit în ultimii ani integral câştigurile obţinute astfel că dacă şi în acest an va păstra această politică investitorii s-ar putea aştepta la un dividend brut de circa 0,0633 lei/acţiune. La preţul de ieri de pe bursă al acestor titluri, de 0,7455 lei/acţiune, rezultă un randament din dividende de circa 8,5%.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voestalpine Vae Apcarom,
profit,
reducere
/actualitate/voestalpine-vae-apcarom-si-a-redus-profitul-cu-30-la-5-milioane-de-lei-10559617
10559617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.