Vodafone oferă SMS-uri nelimitate în orice reţea utilizatorilor de cartele preplătite

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 mai 2013 109 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Vodafone România a lansat un nou portofoliu de extraopţiuni pentru utilizatorii de cartele preplătite care oferă SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, dar şi voce în reţeaua companiei şi în celelalte reţele naţionale, precum şi trafic de date.

Vodafone oferă SMS-uri nelimitate în orice reţea utilizatorilor de cartele preplătite

Cu extraoptiunea în valoare de 6 euro credit, clienţii Vodafone pot comunica nelimitat prin SMS în orice retea naţională. În plus, primesc şi 2.000 de minute în reţea, 100 de minute naţionale şi 150 MB de trafic de date. Extraopţiunea cu 8 euro credit adaugă pe lângă SMS-urile nelimitate şi traficul de voce, încă 150 MB de trafic, ceea ce înseamnă un total de 300 MB de trafic de date.

Vodafone lansează şi o extraoptiune pentru utilizatorii care comunică în principal prin apeluri – pentru credit în valoare de 6 euro sunt oferite 2.000 de minute şi SMS-uri în reţea, 150 minute naţionale şi în reţelele fixe internaţionale, alături de 50 MB trafic de date. Destinaţiile internaţionale incluse sunt reţelele fixe din Uniunea Europeană, precum atât fixe, cât şi mobile din SUA, Canada şi Israel.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-ofera-sms-uri-nelimitate-in-orice-retea-utilizatorilor-de-cartele-preplatite-10906984
10906984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.