Vodafone ar putea cumpăra cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Autor: Andreea Anghel Postat la 14 februarie 2013 34 afişări

Grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone, care are operaţiuni şi pe piaţa din România, intenţionează să cumpere compania Kabel Deutschland Holding AG, cel mai mare furnizor de cablu tv din Germania, cu scopul de a se extinde pe piaţa de furnizare a serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu

Grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone, care are operaţiuni şi pe piaţa din România, intenţionează să cumpere compania Kabel Deutschland Holding AG, cel mai mare furnizor de cablu tv din Germania, cu scopul de a se extinde pe piaţa de furnizare a serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu, scrie Bloomberg. Valoarea de piaţă a companiei germane este de 6 miliarde de euro. Cumpărarea acesteia de către Vodafone, al doilea cel mai mare furnizor de servicii de telefonie mobilă din lume, reprezintă pentru Vodafone un pas important în dezvoltarea serviciilor de voce şi date prin linii fixe. Noile servicii pe care Vodafone ar urma să le furnizeze i-ar aduce companiei telecom o creştere semnificativă a veniturilor. Vodafone a cumpărat anul trecut compania britanică de telecomunicaţii Cable & Wireless Worldwide, cu scopul de a se dezvolta în sectorul serviciilor de date şi voce prin linii fixe din Marea Britanie.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vodafone,
operator de cablu,
TV,
Germania
/actualitate/vodafone-ar-putea-cumpara-cel-mai-mare-operator-de-cablu-tv-din-germania-10561222
10561222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.