Vladimir Voronin susţine că Traian Băsescu îi sună pe oficialii de la Chişinău în stare de ebrietate

Postat la 15 mai 2013 33 afişări

Liderul Partidului Comuniştilor din R.Moldova, Vladimir Voronin, a declarat pentru postul de televiziune TV7 că preşedintele român Traian Băsescu face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău şi îi sună în stare de ebrietate.

Vladimir Voronin susţine că Traian Băsescu îi sună pe oficialii de la Chişinău în stare de ebrietate

 "Eu ştiu de apelurile telefonice ale lui Băsescu. Sună seara aflându-se în stare de ebrietate", a declarat Voronin, în limba rusă, în cadrul emisiunii Politica de la TV7, relatează PRO TV Chişinău.

Întrebat despre ce vorbesc oficialii moldoveni cu preşedintele român, Voronin s-a limitat să spună că acesta "se amestecă, dictează, vine cu cerinţe".

Întrebat apoi pe cine sună Băsescu, Voronin a răspuns: "Pe cine să sune? Pe toţi îi sună. Pe rând". El a precizat însă că pe el nu l-a sunat.

Contactat de MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al şefului statului român, Bogdan Oprea, a spus că nu comentează declaraţia lui Voronin.

Contactat de PRO TV Chişinău, primarul capitalei moldoveneşti, Dorin Chirtoacă, a recunoscut că a discutat la telefon cu preşedintele român despre situaţia politică din R.Moldova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-voronin-sustine-ca-traian-basescu-ii-suna-pe-oficialii-de-la-chisinau-in-stare-de-ebrietate-10879241
10879241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.