Vladimir Putin vrea să meargă la New York, pentru sesiunea Adunării Generale ONU

Autor: Mihai Draghici Postat la 19 august 2015 177 afişări

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, intenţionează să participe la sesiunea Adunării Generale a Naţiunilor Unite, care va începe la New York pe 15 septembrie, anunţă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

"Preşedintele Vladimir Putin intenţionează să participe la sesiunea Adunării Generale a ONU. Acesta este un eveniment major în istoria Naţiunilor Unite. Anul acesta marchează a 70-a aniversare a acestui forum, creat după victoria din cel de-al II-lea Război Mondial. Un număr mare de şefi de stat şi de guvern urmează să participe la reuniune. Şi preşedintele Rusiei intenţionează să participe la eveniment", a declarat Lavrov, citat de site-ul agenţiei TASS.

Vladimir Putin a participat la ceremonia inaugurală a sesiunii Adunării Generale ONU în anul 2005, la 60 de ani de la crearea Naţiunilor Unite. În ultimii ani, Serghei Lavrov a condus delegaţiile ruse la lucrările Adunării Generale ONU.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
PUTIN,
ONU/SUA
/actualitate/vladimir-putin-vrea-sa-mearga-la-new-york-pentru-sesiunea-adunarii-generale-onu-14681375
14681375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.