Vladimir Putin consideră atacul SUA din Siria drept ”o agresiune împotriva unui stat suveran”

Postat la 07 aprilie 2017 96 afişări

Vladimir Putin, preşedintele rus, consideră că atacul SUA asupra unităţii militare din Siria este o agresiune împotriva unui stat suveran şi încalcă normele legislaţiei internaţionale, a declarat vineri purtătorul rus de cuvânt, Dmitri Peskov, citat de Tass.

Vladimir Putin consideră atacul SUA din Siria drept ”o agresiune împotriva unui stat suveran”

Vladimir ”Putin crede că desconsiderarea totală a Washingtonul faţă de utilizarea armelor chimice de către terorişti în Siria exacerbează semnificativ situaţia”, a adăugat Peskov.

Preşedintele rus ”vede de asemenea atacurile asupra Siriei drept o încercare de a distrage atenţia comunităţii internaţionale de la numeroasele pierderi din Irak”, a afirmat purtătorul rus de cuvânt.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.