A început RĂZBOIUL. Trump a ordonat atacul. Reacţie de urgenţă a Rusiei

Postat la 07 aprilie 2017 109 afişări

A început RĂZBOIUL. Trump a ordonat atacul. Reacţie de urgenţă a Rusiei

Statele Unite au lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare din Siria, ca reacţie la atacul chimic din urmă cu câteva zile, atribuit administraţiei al Assad şi în care au murit aproape 90 de persoane, între care mulţi copii. 

„Am ordonat o lovitură militară asupra bazei din Siria, de unde a fost lansat atacul chimic”, a declarat preşedintele Donald Trump, precizând că decizia este vitală pentru securitatea SUA în prevenirea şi descurajarea folosirii armelor chimice. „Assad a luat viaţa bărbaţilor, femeilor şi copiilor fără apărare. Chem toate naţiunile civilizate să pună capăt masacrului şi carnagiului din Siria”, a adăugat el. 

Află aici REACŢIA DE URGENŢĂ a Rusiei după atacul SUA asupra Siriei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
razboi mondial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.