Vladimir Putin bolnav? Premierul nipon anulează o vizită. Kremlinul neagă informaţiile

Postat la 30 noiembrie 2012 34 afişări

Premierul japonez, Yoshihiko Noda, a fost nevoit să îşi anuleze o vizită prevăzută în Rusia "din cauza sănătăţii" preşedintelui rus, Vladimir Putin, a anunţat vineri o sursă guvernamentală niponă şi presa.

Sănătatea lui Putin a făcut obiectul unor speculaţii timp de mai multe săptămâni, după ce preşedintele şi-a anulat numeroase vizite în Rusia şi în străinătate, aparent din cauza unei agravări a unei probleme mai vechi la coloana vertebrală.

Noda intenţiona să meargă în Rusia în decembrie, fără o dată precisă, şi să aibă o întâlnire cu Putin, dar a fost nevoit să îşi anuleze vizita, a anunţat Guvernul nipon.

Potrivit agenţiei Jiji, premierul a explicat vineri motivele acestei anulări primarului oraşului Nemuro (în nordul Japoniei), venit la Tokyo pentru a discuta cu el despre problema insulelor Kurile, pe care Japonia le reclamă Rusiei sub numele de Teritoriile de Nord.

În cadrul acestei întrevederi, Noda a explicat că vizita sa în Rusia a fost anulată din cauza "stării de sănătate" a lui Putin, a declarat primarul, Shunsuke Hasegawa, citat de agenţia de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vladimir Putin,
bolnav,
Premier

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/vladimir-putin-bolnav-premierul-nipon-anuleaza-o-vizita-kremlinul-neaga-informatiile-10359696
10359696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.