Vlad Voiculescu, avizat pozitiv ca ministru al Sănătăţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 decembrie 2020 80 afişări

Vlad Voiculescu a fost avizat pozitiv în comisiile parlamentare ca ministru al Sănătăţii. Decizia a fost luată cu 20 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi o abţinere.

Vlad Voiculescu, avizat pozitiv ca ministru al Sănătăţii

Vlad Voiculescu (USR PLUS) a fost avizat pozitiv în comisiile parlamentare ca ministru al Sănătăţii. cu 20 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi o abţinere.

De asemenea, au mai fost avizaţi pozitiv Cătălin Drulă (Transporturi), Claudiu Năsui (Economie), Attila Cseke (Dezvoltare), Adrian Oros (Agricultură), Raluca Turcan (Muncă), Nicolae Ciucă (Apărare), Cristian Ghinea ( Investiţii şi Proiecte Europene), Stelian Ion (Justiţie), Novak Eduárd (Tineret şi Sport), Sorin Cîmpeanu (Educaţie), Nicolae Bode (Interne), Bogdan Gheorghiu (Cultură), Bogdan Aurescu (Externe), Ciprian Teleman (Digitalizare) şi Virgil Popescu (Energie).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
audieri,
miniştri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.