VIZITA SURPRIZĂ pe care premierul Tudose a făcut-o înainte de CONFRUNTAREA DIRECTĂ cu Liviu Dragnea. Cu cine a făcut planul care răstoarnă raportul de putere în PSD

Postat la 12 octombrie 2017 1027 afişări

Românii aşteaptă rezultate concrete de la guvernarea PSD-ALDE şi este timpul ca acestea să înceapă să se vadă, a transmis preşedintele Klaus Iohannis după întâlnirea de la fabrica Ford din Craiova, acolo unde a discutat cu premierul Mihai Tudose despre demiterea unora dintre miniştrii din Cabinet. „Dacă e nevoie de o remaniere pentru aşa ceva, atunci remaniere să fie", a spus şeful statului.

VIZITA SURPRIZĂ pe care premierul Tudose a făcut-o înainte de CONFRUNTAREA DIRECTĂ cu Liviu Dragnea. Cu cine a făcut planul care răstoarnă raportul de putere în PSD

„Promisiuni am avut pana acum, toate guvernele au promis că vor rezolva aceste probleme. Aştept rezolvarea. (...) Eu am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunţa eu, este treaba altora să facă aceste anunţuri. Eu cred că premierul e de bună credinţă şi doreşte să aibă o echipă performantă. Pe de altă parte, şi românii şi eu, la aproape un an de la câştigarea alegerilor, aşteptăm ca PSD să vină cu rezultate tangibile pentru românie. Şi dacă e nevoie de o remaniere pentru aşa ceva, atunci remaniere să fie. Aşteptăm cu mare interes rezultatele.

Orice criză politică are consecinţe în primul rând negative. Se vede foarte limpede că în economie a a apărut o nelinişte profundă, au fost anunţate noi şi noi şi noi măsuri în domeniul fiscal, este cazul să se liniştească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate. Avem o creştere economică, ea se datorează, se ştie, în bună măsură consumului care este posibil şi datorat creşterilor salariale. Dar dacă vrem să avem în continuare o economie în creştere trebuie să trecem la măsuri sustenabile, care aduc stabilitate pe termen lung", a spus Iohannis după evenimentul de la Craiova.

Şeful statului a fost întrebat ce se va întâmpla dacă se ajunge la demisia sau demiterea premierului Tudose şi dacă, într-un astfel de scenariu, va ajunge la concluzia că PSD nu mai este capabil să asigure conducerea executivă, iar răspunsul său a fost că, dacă se ajunge la aşa ceva, atunci se va gândi serios la acest aspect. 

Cititi mai mutle pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.