Virgil Popescu nu participă la conferinţa de presă pe tema taxei solare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 decembrie 2022 28 afişări

Virgil Popescu nu participă la conferinţa de presă pe tema taxei solare

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu particvipă la conferinţa de presă pe care a convocat-o la ora 12.30, pe tema taxei solare. La eveniment a fost prezent liderul AUR, George Simion, care a început să dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi de la pupitrul Ministerului Energiei.

„A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoţul”, a spus George Simion.

„În calitate de parlamentar nu am de ce să mă acreditez. Jandarmul de la uşă a spus că ministrul nu mă poate primi... Am intrat pe uşă. Mi s-a spus că nu aş avea dreptul să particip la această conferinţă de presă. Totuşi am venit, am urcat... Dacă încalc vreo lege, să vină un organ al statului să îmi spună”, a adăugat liderul AUR.

„Ministrul Energiei, Virgil Popescu, va invita la o conferinta de presa astazi, 5 decembrie, ora 12.30, la sediul Ministerului Energiei”, anunţase Ministerul Energiei.

Liderul AUR, George Simion, şi ministrul Energiei, au mai avut dispute verbal, când Simion îi spune că este un hoţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
popescu,
simion,
conferinţă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.