Viorica Dăncilă lansează o carte. Fostul premier anunţă dezvăluiri despre Liviu Dragnea şi PSD

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 ianuarie 2021 160 afişări

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a anunţat că în curând va lansa o carte. Este vorba despre o carte-interviu, realizată în colaborare cu jurnalista Marga Niţu, în care fostul premier face dezvăluiri despre PSD şi Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă lansează o carte. Fostul premier anunţă dezvăluiri despre Liviu Dragnea şi PSD

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a anunţat că va lansa o carte-interviu în care va povesti lucruri din timpul perioadei de la Palatul Victoria, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea şi cu actualii lideri ai PSD.

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a promis că în carte vor fi numeroase lucruri incomode pentru politicieni.

„Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a precizat Viorica Dăncilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viorica dăncilă,
carte,
dezvăluiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.