Viorica Dăncilă, despre imaginile cu Timmermans când nu o salută: Nu m-a evitat deloc. Am fost primită cu căldură | VIDEO

Postat la 25 februarie 2019 610 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Parlament, după ce imaginile cu prim-vicepreşedintele CE Frans Timmermans, care trece pe lângă ea fără să o salute, au devenit virale, că cei doi au o relaţie foarte bună, se cunosc de mult timp şi că întâlnirea de la Madrid a fost un succes.

Viorica Dăncilă, despre imaginile cu Timmermans când nu o salută: Nu m-a evitat deloc. Am fost primită cu căldură | VIDEO

„O relaţie foarte bună (cu Frans Timmermans - n.r.). Nu m-a evitat deloc. Nu mă evită, dimpotrivă, ne cunoaştem de foarte mult timp. Am fost primită cu căldură. Am o bună relaţie cu Frans Timmermans, o să vă trimit o fotografie să vedeţi care este relaţia adevărată cu Frans Timmermans. Această întâlnire de la Madrid a fost un succes”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, la Parlament.

 

Şeful Guvenrului a vorbit şi despre avertismentele oficialului european în legătură cu „linia roşie”, dând asigurări că nimeni nu îşi doreşte să treacă peste aceasta.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
imagini,
salut,
evitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.