Viorel Cataramă a fost eliminat din competiţia pentru şefia PNL

Postat la 12 iunie 2017 74 afişări

Moţiunea susţinută de candidatul la şefia PNL Viorel Cataramă nu a primit susţinerea filialelor pentru a fi supusă dezbaterii votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie, lupta pentru preşedinţia partidului urmând să se dea între Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, potrivit unui comunicat de presă.

Viorel Cataramă a fost eliminat din competiţia pentru şefia PNL

„Comisia de Organizare a Congresului PNL s-a întrunit luni, 12 iunie, pentru a analiza condiţiile statutare întrunite de moţiunile depuse de candidaţii la preşedinţia PNL. În urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Judeţene, moţiunile susţine de Ludovic Orban (<<Partidul Naţional Liberal- Forţa Dreptei>>) şi de Cristian Buşoi (<<PNL – partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată şi puternică!>>) au îndeplinit condiţiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii şi votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie”, potrivit unui comunicat semnat de către Departamentul de comunicare al PNL şi remis MEDIAFAX.

Moţiunea susţinută de Viorel Cataramă (<<Politica naţională – Calea liberală>>) nu a întrunit condiţiile statutare pentru a fi spusă dezbaterii şi votului în cadrul Congresului PNL, întrucât nu a fost validată de Comitetele Directoare Judeţene din cel puţin 10 filiale PNL, potrivit sursei citate.

De asemenea, Comisia de Organizare a Congresului PNL a stabilit, prin tragere la sorţi, ordinea susţinerii moţiunilor la lucrările Congresului, primul fiind candidatul Cristian Buşoi, urmat de candidatul Ludovic Orban, fiecare moţiune având alocate câte 60 de minute, se arată în comunicatul de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.