Violeta Luca este noul general manager al Microsoft România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 noiembrie 2018 263 afişări

Microsoft a anunţat numirea Violetei Luca în funcţia de general manager pentru operaţiunile din România, începând cu luna noiembrie a acestui an.

Violeta Luca este noul general manager al Microsoft România

Violeta Luca s-a alăturat Microsoft România pentru prima dată în februarie 2015, ca Head of Strategy, pentru a conduce şi coordona strategia locală de transformare a companiei şi a preluat ulterior responsabilităţile de Marketing & Operations Director, până în februarie 2017.

Violeta Luca a avut un parcurs profesional remarcabil ca manager atât în cadrul Microsoft România cât şi în companiile Whirlpool, Flanco, eMag şi Metro Cash&Carry România, unde a deţinut rolul de membru al Consiliului de Administraţie timp de aproape doi ani.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi a numeroase cursuri de management, Violeta Luca, 38 de ani, are o experienţă de peste 17 ani în domeniile IT şi retail.

Microsoft a deschis primul birou în România în 1996 şi este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa soluţiilor software şi cloud globală şi locală, având peste 1700 de angajaţi în Bucureşti şi Timişoara, fiind în acelaşi timp şi principalul hub de suport tehnologic al regiunii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.