Viktor Orban: Ungaria apără "familia europeană". Multe instituţii UE trebuie reformate

Autor: Mihai Draghici Postat la 21 septembrie 2015 139 afişări

Măsurile aplicate de Ungaria pentru combaterea imigraţiei au rolul de a proteja "familia europeană", argumentează premierul ungar Viktor Orban, evocând necesitatea reformării unor instituţii europene, relatează MTI.

"Ungaria este de o mie de ani un membru onorabil al marii familii europene şi are o responsabilitate istorică şi morală de a apăra Europa. Când Ungaria îşi protejează frontierele, protejează familia europeană", a declarat Viktor Orban în Parlamentul de la Budapesta.

"Ungaria luptă pe două fronturi: îşi protejează frontierele şi luptă împotriva politicilor europene cu perspective scurte. Europa nu poate prelua problemele întregii lumi, nu putem oferi susţinere tuturor imigranţilor din raţiuni economice", a spus Orban.

"Ungaria are idei diametral opuse faţă de Bruxelles, noi am identificat probleme diferite şi soluţii diferite", a subliniat Orban, cerând reformarea unor instituţii europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNGARIA,
UE,
IMIGRAŢIE
/actualitate/viktor-orban-ungaria-apara-familia-europeana-multe-institutii-ue-trebuie-reformate-14732084
14732084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.