Vikor Orbán: Strategia Europei pentru Ucraina a eşuat. UE nu are lideri destul de buni

Autor: Raul Peterlin Postat la 27 octombrie 2023 22 afişări

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a declarat, vineri, că nu susţine ideea de a mai ajuta Ucraina cu bani şi nu este de acord cu bugetul european propus ca sprijin către Ucraina. „Este nevoie de schimbare la Bruxelles”, spune premierul.

Vikor Orbán: Strategia Europei pentru Ucraina a eşuat. UE nu are lideri destul de buni

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, declarase, joi, că a avut loc o „bătălie foarte mare” în ceea ce priveşte finanţarea pentru Ucraina şi că Ungaria a respins propunerea de buget european care se află acum pe masă.

Vorbind, vineri, la Kossuth Rádió, postul de televiziune de stat din Ungaria, Orbán a declarat că nu vede niciun motiv pentru a cheltui banii contribuabililor maghiari pentru Ucraina.

„Orice am face, înainte de a ne cheltui banii, avem nevoie de o strategie clară cu privire la ceea ce dorim să obţinem”, a spus el, adăugând că strategia Bruxelles-ului în Ucraina a eşuat.

El a spus că liderii UE nu sunt „suficient de buni” pentru aceste vremuri şi că „este nevoie de schimbare la Bruxelles”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
ungaria,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.