VIDEO, GALERIE FOTO "Marşul femeilor" anti-Trump: Milioane de oameni, alături de celebrităţi, în stradă pentru apărarea drepturilor civice

Postat la 22 ianuarie 2017 134 afişări

Peste un milion de americani au ieşit, sâmbătă, pe străzile din Statele Unite pentru a protesta împotriva lui Donald Trump în prima zi după inaugurarea sa. Estimarea nu include şi sutele de mii de manifestanţii care au participat la "Marsul Femeilor" la Washington, pentru care nu s-a făcut încă nicio estimare oficială mulţimii, informează CNN. Manifestaţii pentru apărarea drepturilor civice s-au desfăşurat în mai toate marile metropole americane. Pe de altă parte, în alte 20 de state din intreaga lume au avut loc acţiuni similare.

VIDEO, GALERIE FOTO "Marşul femeilor" anti-Trump: Milioane de oameni, alături de celebrităţi, în stradă pentru apărarea drepturilor civice

De asemenea, în graficul prezentat de CNN, nu sunt incluse date privind numărul persoanelor care au participat  masiv la manifestaţii în New York şi Denver, deoarece autorităţile de acolo nu au oferit o estimare oficială.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.